Bewust Leven 1 - Het Ik-proces

Thu, 31 October 2019, 9:00 AM - Sun, 03 November 2019, 6:00 PM [RST]

Prosperdreef 9, Vaalbeek, Flemish-Brabant, 3054, Belgium

REGISTER NOW

1. Select Seats

2. Review and Proceed

Sale ended

Bewust Leven 1 - individuele registratie (btw incl. enkel voor catering en werkboek) Partial Approval - €225.00

Bewust Leven 1 wordt aangeboden op basis van Waardebepaling Achteraf. Dit is hoe dat werkt: bij inschrijving betaal je €225 registratiefee (incl. btw). Daarmee bevestig je je reservering en betaal je alle cateringkosten gedurende de vier trainingsdagen (lunch, avondeten, dranken, snacks) + je werkboek. Op de laatste dag van de training ontvang je een formulier voor waardebepaling waarop je zelf aangeeft wat de training je waard was. Ofwel kies je voor de marktprijs, ofwel kies je voor een bedrag naar keuze dat hoger of lager is dan de marktprijs. Voor dit bedrag ontvang je vervolgens een factuur na de training.

sales ended

Bewust Leven 1 - corporate registratie door een Belgisch btw-plichtig bedrijf (incl 21% btw) Partial Approval - €1,445.00

Sale ended

Bewust Leven 1 - corporate registratie door een buitenlands bedrijf (volledige prijs, btw excl) Partial Approval - €1,195.00

Enter your discount code

  • Subtotal (excluding fees and discounts)
  • Fee
  • Total amount

Event Information

Thu, 31 October 2019, 9:00 AM - Sun, 03 November 2019, 6:00 PM [RST]

About the Event

Bewust Leven 1 is een transformatief proces dat leidt tot een vergroot bewustzijn, meer mogelijkheden, een helderder zicht op wat je werkelijk wilt in het leven en de kracht om je dromen te verwezenlijken. In deze vierdaagse cursus krijg je een dieper inzicht in de aard en de werking van je bewustzijn, het besturingssysteem dat bepaalt hoe we als mensen denken, voelen en handelen. Je leert tevens hoe je dit systeem kunt beïnvloeden door o.a. de blokkades die tussen jou en je doelen in staan op te heffen.

Na deze uitdagende training heb je een totaal nieuwe kijk op het leven en ben je de weg ingeslagen naar een hoger bewustzijn, meer keuzevrijheid en meer helderheid wat betreft je persoonlijke en professionele doelen.

Wat mag je verwachten?

VRIJHEID: voel je vrij, handel vrij en leef vrij
PASSIE: leef het leven dat je graag wilt leven
ENERGIE: meer energie voor het realiseren van je doelen
HELDERHEID: ontdek en leef vanuit je visie
INTEGRITEIT: doe wat je zegt
BEWUSTZIJN: ervaar de realiteit bewuster
AUTHENTICITEIT: wees echt door jezelf te zijn
AANWEZIG: leef in het hier en nu

Event Location

About the Organizer

Www.creativeconsciousness.be

CONTACT ORGANIZER